TV-AT-SEA

SAILOR i Sea Tel TV-at-Sea ™ na jednostavan i ekonomičan način osiguravaju temeljne usluge.

 
C and Ku Band TV-at-Sea

Sea Tel ST88 Satellite TV_250x250 Tehničke značajke uključuju visoku učinkovitost closed-loop stabilizacije i satelitsko praćenje, što omogućuje kontinuirani i pouzdani televizijski prijem čak i u najtežim udaljenim regijama.
Antene su dostupne u C-band, Ku-band ili dual-band konfiguraciji, dok neki modeli nude globalni rad bez potrebe za promjenom hardvera između mjesta emitiranja.

 

 

 
Ku Band TV-at-Sea

Ku band TV at sea Cobham Satcom Ku-Band TV-at-Sea ima brojne inovacije, uključujući multi-polarizacijsku i programabilnu LNB kako bi se osigurala visoka kvaliteta globalnog TV prijema. Izrađena je da izdrži izazovne uvjete na moru te je ugrađena preko jednog kabela instalacije za bržu i ekonomičnu instalaciju.

 

 
Terrestrial TV-at-Sea

Terrestrial TV-at-Sea_250x250 Aktivne višesmjerne zemaljske antene su opremljene sa vrlo učinkovitim filterima supresije kako bi se spriječilo standardno ometanje od VHF telefona i AIS odašiljača. Dostupan s automatskom kontrolom razine (ALC) koji čuva antene od intermodulacija u blizini velike snage odašiljača npr kada je u luci.

 

 

TV and Radio Signal Distribution SAILOR Headend Distribution Systems, Trans-/Modulation Systems, Distribution Components, Multi-Switches te dijelovi i pribor za sve vrste mreža na plovilima.

SviEventi.com