SIGURNOST I PROPISI NA MORU

Cobham Satcom razvija radio i Satcom sustave u susret međunarodnih i državnih zahtjeva dok u isto vrijeme, djelujući kao vital safety i operational tools.

Sa dugom svijetskom povijesti GMDSS-a (potpuno odobren) za profesionalna tržišta, možete vjerovati da će SAILOR zadovoljiti Vaše potrebe za cijeli paket – VHF, MF / HF, mini-C, EPIRB, SART, touchscreen message terminal i pribor.

Inmarsat C Safety Systems

SAILOR 6110 mini-C GMDSS_250x250 GMDSS, SSAS (Ship Security Alert System) i LRIT (Long Range Identification and Tracking), su spremni otići izvan okvira s NMEA kablovima jer smanjuje instalacije, vrijeme održavanja i troškove te pruža jednostavan rad, besprijekorno umrežavanje i upozorenjau slučaju nevolje i praćenje. Touchscreen sa dvosmjernom razmjenom poruka putem namjenskog GMDSS poruke terminala omogućuje neposrednu komunikaciju, kada je to važno.

 
GMDSS Consoles

SAILOR A3 Console_250x250 SAILOR 6000 konzole su kompletna komunikacijska rješenja koja koriste state-of-the-art tehnologije, uključujući napredno umrežavanje koje pojednostavljuje i smanjuje troškove održavanja i obaveznih pregleda. Oni imaju jedinstveni touchscreen terminal poruka, koji omogućuje pristup svim komponentama preko user-friendly multimedijskog zaslona – jednostavni point-and-go razgovari ili slanje upozorenja i poruka.

 

 

Maritime Emergency Beacons

SAILOR 5051 AIS-SART_250x250 Maritime Emergency Beacons prenosi satelitske pozive upomoć sa COSPAS-Sarsat sustavom međunarodne potrage i spašavanja i GMDSS-om za plovila i osobnu sigurnost na vodi. SAILOR EPIRB su pogodni za GMDSS i ne GMDSS korištenje i oni su “standardna” oprema za uzbunjivanje vlasti u slučaju incidenta ili napuštanja na moru. Novi AIS-SART nudi povećan domet otkrivanja – s površine plovila prima Vašu lokaciju i prenosi na radar na oko pet milja i zrakoplov na udaljenosti od više od 30 milja.

SviEventi.com