SATELITSKA KOMUNIKACIJA

Inmarsat FleetBroadband

SAILOR 500 FleetBroadband_250x250 SAILOR FleetBroadband donosi broadband internet na gotovo bilo koji brod. Oni su daleko najnapredniji, najfunkcionalniji temrinali na tržištu.
SAILOR FleetBroadband terminali sadrže Inmarsat FleetBroadband Multi-govorne usluge, gdje možete dodati do devet simultanih glasovnih linija na jedan terminal bez utjecaja na ključnu brodsku komunikaciju, dok SAILOR 3771 Alarm Panel pruža Voice Distress Calling s punim prioritetnim pristupom za brod-obala i obala-brod komunikaciju.

 

 
Iridium Maritime System

SAILOR SC4000 Iridium_250x250 Sa svojom razgranatom mrežom umreženih low-orbiting satelita koji čine svjetsku pokrivenost mreže, Iridium je pouzdana satelitska mreža za pristupačnu telekomunikaciju sa atraktivnom stopom emitiranja.
Dizajniran posebno za teške pomorske uvjete, SAILOR Iridium terminali nemaju pokretnih dijelova i jednostavni su za instalaciju – kako biste mogli imati koristi od vrlo pouzdanih operativnih i posadih poziva.

 

 

C Band Maritime VSAT

Sea Tel 9797B VSAT_250x250- c band C-Band Marine-stabilized VSAT antenski sustavi koji pružaju širokopojasna povezivanja u svim uvjetima uz globalnu pokrivenost i impresivan bandwidth za high-usage klijente, uključujući putničke brodove i offshore.

Sea Tel C-Band antene uključuju integriranu upravljačku jedinicu (JIL), eliminirajući potrebu za ručnim mijenjanjem sadržaja za različite regije, dok postiže najbolja pokazivanja i točnost bilo kojeg C-Band pomorske antene na raspolaganju.

 

 
Ku Band Maritime VSAT

ku band SAILOR i Sea Tel Ku-Band Marine VSAT sustavi sadrže visoke performanse 3-os stabiliziranih antena za sigurno, visoku bandwidth veze i fleksibilne instalacije. Oni su dizajnirani kako bi nadmašili konkurentske antene i obećavaju lakšu i bržu instalaciju i konfiguraciju na širi raspon plovila.

 

 
X Band Maritime VSAT

Sea Tel 4009X_250x250 Razumijevajući zahtjeve ratnih brodova, Sea Tel X-Band VSAT antene su dizajnirane da izdrže najzahtjevnije uvjete na moru i da omoguće pouzdano, always-on povezivanje. Odobreno za upotrebu na ratnim brodovima (tj MIL-STD testiranje i Intelsat, DSCS usklađen), Sea Tel X-Band VSAT antene osiguravaju visoku razinu i pouzdanu povezivost za C4ISR.

SviEventi.com