RADIJSKA KOMUNIKACIJA

Od standardnih VHF-a, Klasa D VHF-a do GMDSS klase “A” ovjerenih radia. Od niskih do visokih napajanja MF / HF GMDSS sustava za GMDSS odobrnene mini-C, SSAS i LRIT rješenja.
Sigurni prijenosni radio s potrebnim ATEX odobrenjem.

Maritime MF/HF Radios

SAILOR 6311 MF-HF DSC Class A 150W - FCC Approved_250x250Raspon SAILOR MF / HF radia su podrška posadi u sigurnim i učinkovitim operacijama, kao i susretanje GMDSS međunarodnih sigurnosnih propisa. SAILOR MF / HF sustavi mogu se koristiti samostalno ili kao dio cjelovitog rješenja GMDSS uz SAILOR VHF i mini-C za sva morska područja. Oni su konfigurirani za jednostavan rad danju i noću, a neki modeli imaju SAILOR Replay funkciju koja bilježi najnovije dolazne poruke za reprodukciju.

 

Maritime VHF Radios

SAILOR 6216 VHF DSC Class D - FCC Approved_250x250 Pametne značajke uključuju SAILOR Replay, koji automatski pohranjuje prethodne 240 sekundi komunikacije za prisjećanje na dodir gumba – idealno ako ste propustili posebne upute od poziva. Značajka-bogata i robusna, SAILOR VHF-a ima u rasponu od standardnog radia do DSC, GMDSS i ATEX. Postoji SAILOR VHF za uporabu na brodovima svih veličina i vrsta, platformi nafte i plina , offshore brodovima i tankerima, plovilima za spašavanje, ribarskim brodovima, prvorazrednim jahtama i brodovima za zabavu.

 

Maritime Portable Radios

SAILOR SP3515 Portable VHF with scrambler and CTCSS_250x250 Postoje modeli za svaku namjenu, uključujući standardne prijenosne VHF i UHF do GMDSS i ‘Wheelmark,’ ATEX i FCC odobrenih prijenosnika. Njihov robustan dizajn, sa velikim, jasnim vodonepropusnim zaslonom, rebrastim prianjanjem i vrhunskom kvalitetom zvuka, čini ih pouzdanima i jednostavnima za korištenje čak s rukavicama i pod pritiskom tijekom kritičnih operacija i hitnih slučajeva.

 

 

 

Maritime AIS

SAILOR 628X AIS System_250x250 Uz SAILOR, možete birati između samostalnih Class A AIS sustava ili kvalitetnih VHF radia s ugrađenom AIS funkcionalnošću, ovisno o vašem tipu plovila ili navigacijskim zahtjevima. AIS prvenstveno koristi VHF za slanje i primanje podatka o brodu, uključujući položaja i smjera, pomažući posadi, skiperima i vlasnicima jahti da vide jasnu lokalnu navigacijsku sliku.

 

 

Maritime Navtex

sailor_6390-91_navtex_receiver_250x250 SAILOR NAVTEX sustavi pomažu brodovima i offshore plovilima ostati u toku s najnovijim sigurnostima plovidbe i navigacijskim novostima. Prodaju se kao dio kompletnog asortimana GMDSS-a, što uključuje konzole i opremu za sva GMDSS Sea Areas.

SviEventi.com