Cathelco

CathelcoCathelco je svjetski vodeći dizajner i proizvođač opreme za brodove i off-shore instalacije.
Cathelco paleta proizvoda uključuje sustave zaštite morskih cjevovoda od obraštanja (Cathelco AF), sustavi katodne zaštite protiv korozije za trupove komercijalnih i svih ostalih pomorskih plovila (Cathelco ICCP), sustavi za proizvodnju pitke vode na principu reverzne osmoze za sve vrste morskih plovila (Cathelco Seafresh).
Cathelco isto tako pridodaje veliku pažnju energetskom sektoru, tj. naprednim ICCP sustavima za zaštitu offshore zračnih turbina.

Factory - Aerial (150px)Nakon dugotrajnog istraživanja i razvoja, Cathelco se uskoro uključuje na tržište jedinstvenim sustavom za tretiranje balastnih voda (Cathelco BWT) koji se temelji na kombinaciji filtracije i UV sterilizacije gdje je isključeno korištenje kemijskih sredstava, kako u procesu samog tretiranja tako i u samom čišćenju sustava. Cathelco BWT sustav je u travnju 2014 dobio IMO odobrenje.

cathelco_imocertCathelco-Essi certifikat

Cathelco je predstavljen na globalnoj razini kroz široku mrežu agenta te servisa gdje je moguće u kratkom roku zatražiti informacije o sustavima i kompletnu tehničku podršku. ESSI d.o.o. je ovlašteni Cathelco servis.

SviEventi.com